Ons team

Franck van Dalen
Franck van Dalen
Managing Director

Sinds 1999, direct na mijn studie, ben ik mijn carrière begonnen in de zuivelindustrie. Ik ben actief geweest in de B2C en B2B segmenten en heb het geluk gehad dat ik voor mijn werk veelvuldig internationaal mocht reizen. Sinds 2011 ben ik actief bij AVH dairy trade B.V. Eerst als Trader / Global Sales Executive en sinds 01.01.2018 als Managing Director. Mijn voldoening haal ik uit het ontwikkelen van goede persoonlijke relaties met klanten, leveranciers en mijn team en samen met elkaar gezamenlijke doelen na te streven. Ik ben getrouwd met Jantina en samen hebben we twee zonen (Melvin en Djairo).

 

Tel: + 31 (0)72 502 09 46
Email: info@avhdairy.com

Geannys Gonzalez
Geannys Gonzalez
Global Sales Executive

In 2004 ben ik bij AVH dairy trade B.V. als logistiek medewerker begonnen maar redelijk snel werd het duidelijk dat commercie een betere keuze was voor mij. Als Global Sales Executive ben ik verantwoordelijk voor Europa, Oceanië en Zuid-Amerika. Reizen, synergieën creëren tussen verschillende bedrijven, nieuwe producten en markten ontwikkelen zijn activiteiten die mij erg aanspreken en die ik met plezier uitvoer. Tevens maak ik deel uit van het Management Team. Naast sporten, breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn vrouw en 2 kinderen.

 

Tel: +31 (0)72 502 09 46
Email: info@avhdairy.com

Kitty Boerma
Kitty Boerma
Junior Sales Manager

In 2019 gestart als Junior Sales Manager en ben een van de nieuwste addities tot de AVH-familie. Met een bachelor bedrijfskunde op zak realiseerde ik me al snel dat ik mij verder wou ontwikkelen binnen de voedingsindustrie. Na meerdere jaren ervaring in de B2B en B2C markt, versterk ik nu het AVH team op het gebied van sales en relatiemanagement in de regio Azië en Europa. Reizen is een van mijn grootste passies en heb ik het geluk dat dit een onderdeel uitmaakt van mijn werk. In mijn vrije tijd geniet ik van koken en lezen en elke zondag kan je me op het hockeyveld terug vinden.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Paul Baardse
Paul Baardse
Commercial Operations Manager

Sinds september 2013 ben ik werkzaam bij AVH dairy trade B.V. als Commercial Operations Manager. Tevens maak ik deel uit van het Management Team. Na 18 jaar gewerkt te hebben bij een internationaal handelsbedrijf in melasse, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij AVH dairy. Een jong, dynamisch en groeiend bedrijf vol met interessante uitdagingen. Ik heb 2 dochters en in mijn vrije tijd sport ik graag (voetbal/fitness en golf).

Tel: +31 (0)72-5020946
Email: info@avhdairy.com

Chuyue Wang
Chuyue Wang
Business Development & Market Intelligence
Johan de Reu
Johan de Reu
Portfolio & Strategy Manager

Sinds juli 2019 ben ik weer werkzaam bij AVH dairy. Ik heb een PhD en een Master in Levensmiddeletechnologie, behaald aan de Universiteit Wageningen. Daarnaast heb ik ruim 25 jaar ervaring opgedaan in diverse internationale banen op het gebied van R&D en QA in landen als Zwitserland en België maar ook in Nederland. Ik hou van fietsen, mountainbiken, golfen en lekker eten. In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig molenaar op een traditionele korenmolen. Mijn vrouw en ik hebben twee kinderen, een zoon en een dochter.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Gabriela Feio de Azevedo
Gabriela Feio de Azevedo
Global Technical Support Manager
Susan Grosscurt
Susan Grosscurt
Junior QA & Technical Sales Support Manager

Eind 2019 ben ik afgestudeerd in de studie Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Ik heb mijn eindstage mogen afronden bij een zuivelbedrijf en de zuivelwereld trok meteen mijn interesse. In 2020 heb ik het jaar mogen beginnen als Junior QA & Technical Sales Support Manager bij AVH dairy. Ik heb erg veel zin om mijn carrière te starten bij AVH dairy en ben benieuwd wat voor uitdagingen de toekomst mij te bieden heeft. In mijn vrije tijd houd ik ervan om de natuur te verkennen en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Judith Kuijs-Ligthart
Judith Kuijs-Ligthart
Controller

Sinds juni 2011 ben ik werkzaam bij AVH dairy trade B.V. en ben ik binnen de organisatie verantwoordelijk voor de gang van zaken op financieel gebied. Tevens maak ik deel uit van het Management Team. Ik ben moeder van 4 dochters en houdt daarnaast van sporten (hardlopen, zwemmen en fietsen).

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Cloë Hagemeijer
Cloë Hagemeijer
Finance and Business Support Assistant
Marga Engel
Marga Engel
Logistics Coordinator

Met veel plezier werk ik bij AVH dairy trade B.V en heb, dankzij verschillende banen bij diverse logistieke dienstverleners, inmiddels een brede ervaring opgedaan. Ik vind mijn ontspanning in het uitoefenen van diverse sporten, met name roeien en ik houd van lekker eten en drinken maar ook van lezen, de sauna, de natuur en nog veel meer. Samen met mijn partner geniet ik van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Lydia Koopman
Lydia Koopman
Logistics Coordinator

Sinds december 2010 werk ik bij AVH dairy trade B.V. en ben ik medeverantwoordelijk voor de logistiek. Vanaf het moment dat er een contract afgesloten is, volg ik de order totdat deze bij de klant is. Als transporteurs of klanten vragen over het ordertraject hebben, kunnen ze bij mij terecht. In het verleden ben ik commercieel administratief medewerker geweest bij  internationale bedrijven. Ik houd van het internationale aspect. Het geeft een extra dimensie om met mensen van over de hele wereld in contact te zijn.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Marleen Wolterman
Marleen Wolterman
Logistics Coordinator

Sinds juni 2018 ben ik onderdeel van het logistieke team van AVH dairy trade B.V. Ik ben hiervoor 11 jaar lang werkzaam geweest bij een internationaal opererend koel- en vrieshuis waar ik in diverse functies veel ervaring heb opgedaan binnen de logistieke sector. De overstap naar zuivel is een mooie, nieuwe uitdaging en ik kijk uit naar het samenwerken met nieuwe klanten, het leren kennen van de producten binnen deze markt en het coördineren van de goederenstromen.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com

Mirjam Edelman-Baart
Mirjam Edelman-Baart
Office Manager

Sinds november 2012 ben ik werkzaam bij AVH dairy trade B.V. Als Office Manager ben ik verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van het management team alsmede de Global Sales Executives. Ik heb een leuke en gevarieerde functie waarbij geen dag hetzelfde is. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee zonen. In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik tijd door met mijn familie.

Tel:+31 (0)72 502 09 46
Mail:info@avhdairy.com